background
Beekpark Tandartsen Beekpark Academy Toggle menu

Afspraak maken

Om u optimale service te bieden, zijn wij u op verschillende manieren via het internet van dienst. Bij ons kunt u bijvoorbeeld online een afspraak maken voor uw halfjaarlijkse gebitscontrole: 7 dagen per week, 24 uur per dag.

Klik hier om direct naar de webagenda te gaan

Vergeet mij niet!

Op uw 06-nummer ontvangt u kosteloos een SMS om u aan een gemaakte afspraak te herinneren. Via email herinneren wij u eraan, dat het voor u weer tijd is een afspraak te maken voor een halfjaarlijkse gebitscontrole.
Onze gratis SMS- en emailservice is bedoeld als extra geheugensteuntje voor onze patiënten. Aan een (volgens u) ontvangen of juist niet ontvangen sms of email kunt u daarom nadrukkelijk geen rechten ontlenen. Bovendien ontslaat het niet hebben ontvangen van een herinneringsmail of -SMS u niet van de plicht tot nakoming van een afspraak!

PPO = Periodiek Preventief Onderzoek = de uitgebreide halfjaarlijkse controle.

Als u hieronder een afspraak maakt voor een gebitscontrole (PPO), let dan op het volgende:


  • 1 persoon exclusief het reinigen van het gebit: kies een PPO van 10 min.
  • 1 persoon inclusief het reinigen van het gebit: kies een PPO van 30 min.
  • 2 personen inclusief het reinigen van het gebit: kies 2 x een aparte PPO van 30 min.TIP: Afspraak maken voor 1 ouder + 1 kind onder de 5 jaar? Kies 1 PPO van 30 minuten voor u samen. Wilt u voor meerdere personen tegelijk een gebitscontrole afspreken? Neem dan telefonisch contact op met onze receptioniste. Zij helpt u graag met het maken van een passende afspraak.

Een professioneel gereinigd gebit vermindert de kans op mondziekten! Voor optimale verzorging en behoud van uw gebit raden wij u aan 1 of 2 keer per jaar uw gebit door ons grondig te laten reinigen.

LET OP: annuleren van afspraken minimaal 48 uur (twee werkdagen; het weekend niet meegerekend) tevoren telefonisch.
Annuleringen per e-mail worden NIET in behandeling genomen.